Název | Množství a jednotka |
---|---|
čočka | 300 g |
uzenáč | 200 g |
cibule | 2 ks |
pórek | 1 ks |
mrkev | 2 ks |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
červené víno | 100 ml |
hovězí vývar | 1 1/2 l |
bobkový list | 1 ks |
hřebíček | 4 ks |
česnek | 2 stroužky |
pepř | |
sůl | |
pažitka nebo petrželka |
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži ostrým nožem nařízneme na... zobrazit recept
Postup: Hlávku zelí zbavíme nepěkných listů, rozpůlíme , vyřízneme košťál a nakrouháme... zobrazit recept
Postup: Krůtí plátky - prsní řízky naklepneme, osolíme, opepříme a potřeme slabou... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo, případně nakrájíme na plátky. Na másle... zobrazit recept
Postup: Brambory uvaříme v osolené vodě, nebo použijeme zbytek brambor od oběda.... zobrazit recept
Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,Srdečně Vás vítáme v nově otevřené restauraci BUFFALO v...